Saya Mintak Maaf Awak :')

Dulu waktu saya sunyi . saya nak cari peganti di hati . tapi saya tktahu saya betul betul mahukan peganti kekasih lama saya dalam hidup saya atau takk . saya masih takboleh nak lupakan kekasih lama saya . saya terlalu sayangkan dia . sehingga saya dipermainkan . tapi saya tetap sabar dengan dia . saya sabar . saya taknak lepas dia sebab saya terlalu sayangkan dia , masa tu dia laa segalanya bagi saya . even saya tahu dia ada perempuan lain . tapi saya masih taknak lepaskan dia . saya sanggup diperbodoh , semua sebab saya sayang dia . Saya habiskan duit saya untuk dia semua . memang bodoh saya waktu tu . saya ikut apa dia suruh . padahal dia ada orang lain ? saya terlalu leka bercinta , sehinggakan saya tak sedar saya dah korban smua untuk dia . 

tapi satu hari nie , saya lepaskan dia jugak . sebab saya dah terlalu kecewa dengan dia . saya dah tak tahan . hati saya dah tak kuat lagi . saya betul betul tak kuat lagi untuk bertahan . saya nak cari peganti lain . saya dah dapat awak :) saya layan awak baik . text awak . otp dengan awak . tapi saya layan mcm tu cuma di awal perkenalan kita . lepastuh saya nak break . awak terima ja kan . baiknya hati awak . saya teruskan hubungan dengan kekasih lama saya ? tapi lepastuh , saya nakkan awak balik . saya buat awak dengan exgirl awak putus . saya cuba dapatkan awak balik . akhirnya saya dapat awak balik . 

tapi lepastuh , saya nak break . saya kembali dengan kekasih lama saya . saya dah lepaskan awak . awak ? awak terlalu baik .awak sakit hati , tapi awak takpernah marah saya . saya memang tak layak untuk awak . awak selalu sabar dengan sikap saya . saya mintak maaf buat awak mcm tu  , saya sayang awak . tapi hati saya takboleh nak terima awak lagi .perempuan lain lebih layak untuk awak . saya hanya mainkan perasaan awak . awak selalu jaga hati saya . tapi saya abaikan awak ?

awak ... sebenarnya saya rindu awak . kenapa awak dah takde skrg nie ? awak tak rindukan saya ka ? sekarang saya dah takde sapa dalam hidup saya . Kekasih saya dah tinggalkan saya . dia tak sayang saya . dia ada orang lain . dia hanya nak mainkan saya kali nie . saya mula sedar yang awak betul betul berharga buat saya . masa tu saya cari awak balik . tapi ? awak dah berpunyaa . awak dah takboleh terima saya lagi . awak dah betul betul bencikan saya . sebab terlalu banyak saya tipu awak . 

awakk .... sekarang saya sunyi . dah takde sapa . takde sapa yang buat saya bahagia sekarang . kalau dulu , awak selalu buat saya gelak , kalau saya menangis, awak selalu lapkan . tapi sekarang ? saya keseorangan , awak dah takde . saya dah tak mampu gelak . hanya airmata yang selalu jatuh , tapi takde sape yang hapuskan sekarang . 

awak saya mintak maaf buat macam tu dkat awak dulu . saya nk awak tahu saya betul betul rindukan awak sekarang nie :'(

Suka?like loike (:

No comments:

Post a Comment