haha nak kencing lagi -.-




haha nih lagi perbualan telefon aku dengan dia <3


Aku : yes ? ;D
Dia : dok buat ape ?
Aku : tak buat ape . 
Dia : ayg makan tak lagi ?
Aku : belom .
Dia : p laa makan , nanti sakit .
Aku : takde selera nak makan ahh 
Dia : aicehh takde selera , padahal tadi dah tibai 2pinggan
Aku : mana ada * mcm mana dia tahu nih , aduii --'
Dia : sat ayg , dok buat motor nih satg call laen ;)
Aku : okayy :*


haha , tengok awek sekarang , mesti ada setengah perangai mcm aku kot . bila boy tanya makan tak lagi , mesti jawab tak , nk tengok boy kesah pasal kita kea tak , padahal boy pon dah tahu kita kencingg dia . basah pala dia kita kencingg , ahahaha ;D


p/s : bukan semua perempuan buat mcm nih tau , tapi ada laa jugakk . macam aku nih ;D
Suka?like loike (:

2 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

childishTEENAGER said...

ahaa , okayyy ;)

Post a Comment